Hirdetés

nyersetel.lap.hu / Nyersétel receptek

Nyersétel receptek

Nyers és vegán ételek világa. Zöld turmixok, saláták, levesek, főételek és desszertek. Egészséges, változatos, izgalmas receptek, részletes leírások a hozzávalókról és az elkészítésről. Saját alkotások és híres, népszerű vagy éppen érdekes receptek elkészítése. Sok fénykép, kreatív tálalás, beszámoló ételkóstolásról. Továbbá inspirációk, hírek, információk a témában.

Főzés nélkül készíthető ételek

Főzve vagy nyersen

Gitta nyersétel blogja

Klárkat receptjei

Napló étkeinkről, életünkről

A nyersétel az enzimes táplálkozáson alapszik. Ennek során a hőkezelés hatására a tápanyagok nem semmisülnek meg, vagy a tápértékük nem csökken az élelmiszerekben. Az egyik legtermészetesebb táplálkozási forma. A Naturportal-on is folyamatosan töltjük fel a nyersétel recepteket, hiszen a zöldségek-gyümölcsök jó része önmagában is gyógyító hatással rendelkezik.

Nyers ételek receptjei: A blog szerkesztője, Szűcs Anett a saját kreativitásának termékeit, a saját maga által kikísérletezett élő, nyers ételek receptjeit osztja meg olvasóival. Ő maga egy ideje nyersevő, és ilymódon szeretné propagálni ezt az egészségesebb életmódot és receptjeivel segíteni szeretné mindazokat, akik át kívánnak térni erre az életmódra vagy már meg is tették és új ízekre vágynak.

Nyers ételekről

Urbán Valéria nyersétel receptjei

Sok jó gasztroblogger kis helyen is elfér!

Hirdetéslogó tervezés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Nyersétel receptek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés